Thomas de Marsay!

Voor mijn 7-jarig bestaan en nieuwe Art Gallery Thomas Gallery aan de Graaf van Egmontstraat 41 laat ik een kunstenaar Thomas de Marsay, een kunstenaar waar ik gewoonweg vrolijk van word terug komen.

Soms moet het gewoon niet meer zijn! Naast zijn techniek ben ik zelf smoorverliefd op zijn thematiek.

December 2019 kwam zijn eerste expositie “Look Back with Love” in mijn Gallery!

We komen uit een zeer woelige periode en ik heb wat te vieren! Laten we het doen met Look Back with Love en misschien wel Mondaine.

 

Deze tentoonstelling is een blik op bepaalde dingen waar Thomas de Marsay & Thomas G van houden: klassieke films, mode, muziek en het leven tussen de jaren 30 en 80 van de vorige eeuw.

Modellen met ontwerpen van Balenciaga of Christian Dior, gala-avonden en feesten met een lang verloren elegantie.

Alle werken zijn beïnvloed door de oude en moderne meesters zoals Rubens, Velázquez, Frans Hals, Fortuny, Boldini of Lucian Freud.

Thomas de Marsay, geboren in Jaén - Andalusië - Spanje, woont en werkt momenteel in Sitges, een kustplaats in de buurt van Barcelona.

Artistiek opgeleid in Barcelona, Madrid en Parijs, voornamelijk in teken- en schilderacademies, en door het kopiëren van oude meesters in het Prado en het Louvre. Uit liefde voor de schilderkunst en met het doel de technieken van de oude meesters na te bootsen, bereidt hij zelf zijn canvas voor alsook het hout waarop hij schildert, soms zelfs ook zijn kleuren.

Zijn werk is getoond in galeries en op kunstbeurzen in Barcelona, Madrid, Parijs, Londen, Milaan, New York en Los Angeles

en nu "voor de 2de maal in Thomas Gallery "!